Hotlify logo

Frågor?

Vad är Hotlify?

Hotlify förenklar och förbättrar din dag på sociala medier. Det är en app som är skapad för att samla sociala media kanaler. Appen förenklar och gör skärmtiden mer givande för dig som följare. Du behöver inte längre scrolla och söka. När en person du följer publicerar ett nytt inlägg i en av sina aktiva kanaler får du en notis i din telefon! Helt enkelt ett smart sätt att få en överblick och uppdateringar från alla du följer!
Som inspiratör använder du dina vanliga kanaler och uppdaterar precis som tidigare. Skillnaden är att dina kanaler är sammanlänkade med Hotlify och dina följare får en notis efter att dina inlägg publiceras. Du får en större spridning, snabbare koppling till dina följare och en mer trygghet att du når ut och kommer runt algoritmer.

Är Hotlify en ny plattform för sociala medier?

Hotlify är inte en ny plattform. Det är en app som samlar dina socialamedieflöden. Det är ett hjälpmedel för inspiratörer att nå sina följare direkt och öka sin räckvidd.

Hur meddelar jag mina följare via Hotlify?

Som inspiratör skapar du ditt innehåll på dina aktiva kanaler och publicerar som vanligt. På app.hotlify.com/join registrerar du dig och sedan automatiserar du ditt flöde för dina aktiva kanaler. När inlägget publiceras skickas det en notis till alla dina följare!

Hur får mina följare aviseringar från Hotlify?

Dina följare behöver ladda ner appen Hotlify, söka upp din Hotlify-profil och klicka i ”följ”. Efter det får dom en avisering i sin telefon när du publicerar nytt innehåll oavsett aktiv kanal.

Hur får jag mina följare att bli användare Hotlify?

Dela din Hotlifylänk ex. hotlify.me/patricpersson på dina kanaler. Dina följare laddar ner appen Hotlify, inget konto eller registrering krävs. I appen klickar dom på din "Följ på Hotlify"-länk. Dina följare kommer då få dina aviseringar i sin telefon.

Kostar det något?

Hotlify är ett nystartat företag som vill arbeta tillsammans med sina användare för att skapa den perfekta plattformen. Som ett resultat av detta kostar Hotlify ingenting alls förrän vi har förtjänat ditt förtroende.

Vilka plattformar kan jag använda?

Hotlify stödjer instagraminlägg, youtube, bloggar, hemsidor, poddar, facebook och RSS-flöden. Snart kommer även instagram reels och händelser: tikok och linkedin!

Hur kommer jag igång?

Inspiratör: Besök app.hotlify.com/join. Du gör en snabb registrering genom att logga in med dina användaruppgifter från dina sociala medier. Koppla på dina aktiva kanaler med vår automatiserade tjänst. Klart!
Följare: Ladda ner appen Hotlify. Sök och hitta din inspiratör. Klicka på länken 'Följ på Hotlify'. Klart!

Copyright © 2021 Hotlify